Pitch perfect

Idag var jag, Siri, Tilda och Lovisa i stan och såg pitch perfect. Den var jätte bra! Det är en film jag tipsar er alla att se.

Innan filmen åt vi kebab. Jag och Tilda delade på en talrik och Lovisa och Siri gjorde det också.Man blev väldigt mätt av det så det var bra att vi delade.Det var i alla fall väldigt gott så det var ju bra haha❤

 


Frågestund

ja som sagt så har jag äntligen haft tid att skriva min frågestund haha här kommer svaren på era frågor;)
 
Kan du göra flera inlägg?
Ja jag ska försöka, jag vet att jag inte skriver så mycket men jag har nämligen inte så mycket tid. Men jag lovar att försöka:)
 
Vad längtar du tills just nu?
ja vad längtar jag till haha, kanske sportlovet vi ska åka skidor då. Jippi. fast jag tror nog ändå att jag mest längtar till sommaren! jag är trött på snön och behöva gå i jeans och varma jackor. 
 
Vad är det äckligaste du har bakat?
vad är det godaste du har bakat?
 jag vet faktiskt inte hm... jag vet i alla fall att en gång när jag och min kompis skulle baka så blev det helt fel haha.... kakan blev torr och var nog det äckligaste jag har smakat. sen så skulle vi testa att baka maränger men dem svälde upp i ungnen och det bara rann maräng ner på golvet och hela ungnen var full av maräng.. det blev inte heller gott tyvärr. 
 
Favorit frukt?
ja vad är min favorit frukt? jag vet faktiskt inte. eller jag gillar väldigt mycket mango, vindruvor passionsfrukt äpplen oj jag har ganska många hehe ;)
 
Favo läsk?
Favvo godis?
jag gillar nog mest cola tror jag nog. jag vet inte riktigt vad min favorit godis är men jag gilla choklad och sura godisar. 
 
Favorit årstid? 
jag älskar sommaren! det är så härligt. man kan gå ut barfota, man kan sätta på sig ett linne och ett par shorts utan att frysa, man kan bada, äta massor glass  ja sommaren är helt undebar haha. 
 
Kan du skriva om London?
Ja jag får se.. jag har nämligen varit i Londom som jag inte har berättat hehe men jag var där med min mamma och gudmor en helg faktiskt bara några veckor sedan, det var super kul! 
 
Ja det var min frågestund vi får se om det blir några fler framöver ;)

Romme

I fredags var vi i Romme med skolan, det var nämligen idrotts dag. Det var jätte kul, och jag hade verkligen en bra dag! Jag åkte skidor med Lovisa, Norma och Siri. Vilket som sagt var super kul och väldigt mysigt. Det enda som var lite jobbigt var att mina pjäxor var lite för små så det gjorde ganska ont i fötterna... Men jaja. Ha en toppen söndag❤
Förresten ska försöka svara på frågestunden ikväll om jag hinner❤

 


Fettisdagen

Ja nu är det fettisdagen så det är bara dags att äta semlor. Själv gillar jag inte semlor så mycket. Det är lite för mycket grädde och jag är inte så förtjust i mandelmassan. Fast locket är gott, haha.

Förresten jag vet att många undrar när jag ska ha min frågestund men jag ska nog göra den i helgen. Jag hinner tyvärr inte blogga så mycket under skoldagarna för det är ganska mycket läxor, simning och fotboll och så. Men jag lovar att försöka skriva den i helgen... ❤


Sorry sorry

Jag är hemskt ledsen att jag inte har bloggat på ett tag... Men jag har bara inte haft tid, mycket läxor och så.
Jaja nu ska jag snart gå för jag ska på simning så hejdå❤